Back to Top

Wedstrijd

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur dan een e-mail met jouw vraag en je krijgt uiterlijk binnen één week antwoord. 

Stuur dan eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met jouw vraag en je krijgt uiterlijk binnen één week antwoord. 

Wat als een wedstrijd (op het laatste moment) niet doorgaat?

Onderneem de volgende stappen als een wedstrijd (op het laatste moment) niet door kan gaan:- Licht de tegenstander zo snel…

Onderneem de volgende stappen als een wedstrijd (op het laatste moment) niet door kan gaan:

- Licht de tegenstander zo snel mogelijk in;
- Licht de zaalwacht/scheidsrechter in;
- Stuur een e-mail aan de wedstrijdcoördinator met tekst en uitleg over de afzegging;
- Vul op de datum van de wedstrijd toch het DWF in met de opmerking 'niet gespeeld'.

Slecht weer!? Wij als team kunnen/durven niet naar de wedstrijd toe te komen.

Kijk voor regelgeving en advies op : https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/slecht-weer/ Neem contact op met onze wedstrijdsecretaris. 

Kijk voor regelgeving en advies op : https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/slecht-weer/

Neem contact op met onze wedstrijdsecretaris. 

Wat als wij niet op tijd zijn voor een wedstrijd?

Als een team van Libero´99 niet op tijd kan zijn bij een uitwedstrijd informeer je zo snel mogelijk de tegenstander. Bel bijvoorbeeld…

Als een team van Libero´99 niet op tijd kan zijn bij een uitwedstrijd informeer je zo snel mogelijk de tegenstander. Bel bijvoorbeeld de wedstrijdzaal om te melden dat je later bent. Tevens mail je onze
wedstrijdsecretaris. Bij een wedstrijd in Dronten neem je contact op met de sporthal (vaak t`Dok) 0321-313945. Daarnaast stuur je een e-mail naar onze wedstrijdsecretaris.

Kan een wedstrijd worden verzet?

Als het speelschema is vastgesteld dan kan dit eigenlijk niet meer. Zijn er te weinig spelers vraag personen uit een…

Als het speelschema is vastgesteld dan kan dit eigenlijk niet meer. Zijn er te weinig spelers vraag personen uit een lager team.  

Hoe kom ik aan wedstrijdkleding?

Als een team geen gesponsorde kleding heeft dan verzorgt de vereniging een sporttas met wedstrijdshirts (merk Jako). Een zwart sportbroekje…

Als een team geen gesponsorde kleding heeft dan verzorgt de vereniging een sporttas met wedstrijdshirts (merk Jako). Een zwart sportbroekje mag je zelf kopen.

Waar en wanneer worden de wedstrijden gespeeld?

In september tot en met april worden de wedstrijden gespeeld. Voor het ene team eens in de paar weken in…

In september tot en met april worden de wedstrijden gespeeld. Voor het ene team eens in de paar weken in een toernooivorm op de zaterdagochtend (CMV-Jeugd) of op de vrijdagavond (recreanten). Voor de andere teams bijna wekelijks. De thuiswedstrijden vinden om de week plaats op de zaterdagmiddag/-avond Sporthallen 't Dok (Educalaan 3). Voor en na de wedstrijd kan je terecht in Sportcafé 't Dok. De uitwedstrijden zijn meestal ook op zaterdag.