Back to Top

Vrijwilligers

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur dan een e-mail met jouw vraag en je krijgt uiterlijk binnen één week antwoord. 

Stuur dan eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met jouw vraag en je krijgt uiterlijk binnen één week antwoord. 

Voor welke taken zoekt Libero'99 nog vrijwilligers?

Bij vacatures staan de taken en functies waarvoor Libero'99 dringend op zoek is naar een vrijwilliger. Veelal is een duo…

Bij vacatures staan de taken en functies waarvoor Libero'99 dringend op zoek is naar een vrijwilliger. Veelal is een duo invulling met iemand anders ook mogelijk. Herken jij jezelf in één van de omschrijvingen en/of draag je graag een steentje bij? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Welke vrijwilligerstaken zijn er te doen?

Dat er een hoop te doen is zie je wel onder 'Wie doet wat?'. Als (nieuw) lid of ouder van…

Dat er een hoop te doen is zie je wel onder 'Wie doet wat?'. Als (nieuw) lid of ouder van een (nieuw) jeugdlid word je dan ook (regelmatig) gevraagd wat je wil en kan doen voor de vereniging. Wil je iets doen voor de vereniging of heb je (als vrijwilliger) een vraag stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat doet een vertrouwenspersoon?

Soms gebeurt het dat je niet meer met plezier volleybalt omdat er bijvoorbeeld sprake is van pesten, agressie/geweld, discriminatie of…

Soms gebeurt het dat je niet meer met plezier volleybalt omdat er bijvoorbeeld sprake is van pesten, agressie/geweld, discriminatie of seksuele intimidatie. Als dit soort zaken spelen of als je vragen hebt over wat je hebt opgemerkt wel kan. Neem dan contact op via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de vereniging.

 

De vertrouwenspersoon kan met je meedenken, je van advies voorzien en je doorverwijzen naar hulp, wanneer dit noodzakelijk is. Alles wat je deelt wordt vertrouwelijk behandeld en de vertrouwenspersoon handelt alleen met jouw toestemming. Daarnaast goed om te weten dat de vertrouwenspersoon bij een strafbaar feit wel meldplicht heeft en inhoudelijk alleen op hoofdlijnen contact heeft met het bestuur. 

 

De vertrouwenspersoon is: 

  • Jolanda Opstal

Ik wil scheidsrechter worden, waar kan ik mij aanmelden?

Wil je scheidsrechter worden? De scheidsrechterscoördinator ontvangt dan graag een e-mail! 

Wil je scheidsrechter worden? De scheidsrechterscoördinator ontvangt dan graag een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Dat er een hoop te doen is zie je wel onder 'Wie doet wat?'. Voor de invulling sluiten wij het…

Dat er een hoop te doen is zie je wel onder 'Wie doet wat?'. Voor de invulling sluiten wij het liefst aan bij wat iemand leuk vindt en of goed kan. Als (nieuw) lid of ouder van een (nieuw) jeugdlid word je dan ook (regelmatig) gevraagd wat je wil en kan doen voor de vereniging. Bovendien ben je als vrijwilliger van harte welkom op het vrijwilligersfeestje. Wil je iets doen voor de vereniging of heb je (als vrijwilliger) een vraag stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..