Back to Top

Over Libero'99

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur dan een e-mail met jouw vraag en je krijgt uiterlijk binnen één week antwoord. 

Stuur dan eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met jouw vraag en je krijgt uiterlijk binnen één week antwoord. 

Hoe kan ik contact opnemen?

Contact opnemen met Libero'99 kan via de e-mail. Wil je een specifieke vrijwilliger of commissie mailen kijk dan bij 'wie…

Contact opnemen met Libero'99 kan via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je een specifieke vrijwilliger of commissie mailen kijk dan bij 'wie doet wat?' hoe je deze personen kan bereiken. 

Hoe word ik vrijwilliger?

Leuk dat je vrijwilliger wilt worden! Er is altijd een taak die je leuk vindt en voor de vereniging kan…

Leuk dat je vrijwilliger wilt worden! Er is altijd een taak die je leuk vindt en voor de vereniging kan vervullen. Ook al kan je maar een paar uur per jaar. Wil je vrijwilliger worden stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer op één van de vacatures. Hoe meer handen hoe minder het werk. Bovendien ben je als vrijwilliger van harte welkom op het vrijwilligersfeestje!

Wie doet wat binnen de vereniging?

Onder 'wie doet wat?' vind je wie voor de vereniging actief zijn en hoe je deze personen kan bereiken. 

Onder 'wie doet wat?' vind je wie voor de vereniging actief zijn en hoe je deze personen kan bereiken.